قیمت لامپ کم مصرف چقدر است؟

امروزه با ورود چراغ های جدید کم مصرف به بازار، افراد بسیار زیادی به دنبال راه های استعلام قیمت لامپ کم مصرف هستند. در گذشته های نزدیک افراد مجبور به استفاده از لامپ های رشته ای پر مصرف و فلورسنت خطرناک بودند. اما خوشبختانه امروزه به لطف پیشرفت علم و تکنولوژی، متخصصان توانسته اند به وسیله دیود های نور دهنده، لامپ های کم مصرف را با عمر بسیار طولانی تولید نمایند.

لامپ های کم مصرفی که توسط کمپانی های معتبر تولید می شوند دارای کیفیت بسیار بالایی هستند. البته در نظر داشته باشید که لامپ های کم مصرف دارای انواع مختلفی هستند و قیمت هر کدام از آن ها نسبت به یکدیگر متفاوت است. نا گفته نماند که لامپ های کم مصرف نسبت به انواع دیگر چراغ ها دارای عمر طولانی و مصرف برق بسیار کم تری هستند؛ این امر سبب شده بسیاری از افراد خرید لامپ های پر مصرف را کنار گذاشته و به خرید لامپ های کم مصرف روی آورند. 

لامپ های کم مصرف دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام مناسب یک محیط هستند. متخصصان طبق توان مصرفی، لامپ های کم مصرف را دسته بندی می نمایند و قیمت آن ها تعیین می کنند. لامپ های کم مصرف از 5 وات الی 88 وات تولید می شوند. لازم به ذکر است که لامپ های کم مصرف 5 وات نسبت به دیگر لامپ ها از قیمت مناسب تری برخوردار است و بیشتر برای ساختمان های مسکونی و اتاق های کوچک مورد استفاده قرار می گیرند. نا گفته نماند که توان روشنایی لامپ های کم مصرف 328 لومن است.

یکی دیگر از عوامل بسیار مهمی که نقش بسزایی را در افزایش قیمت لامپ های کم مصرف ایفا می کند، رنگ است. به دلیل استفاده از دیود های نور دهنده بک لایت دار، متخصصان قادر هستند این نوع چراغ را در رنگ های مختلف طبق سلیقه مشتریان تولید نمایند. لامپ های رنگی کم مصرف همچون زرد، قرمز و آبی نسبت به لامپ های کم مصرف مهتابی و آفتابی دارای قیمت بالا تری هستند.

https://hedayatgostar.com/%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%BE/%DA%A9%D9%85-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81

در انتخاب لامپ پنلی به چه نکاتی توجه کنیم ؟

یکی از راههای مناسب برای انتخاب لامپ پنلی میزان انرژی مصرفی که بر حسب لومن بر وات سنجیده می شود باید بررسی شود میزان نور دهی که به اصطلاح شارنوری گفته میشود در محیط ها و مکان های مختلف متفاوت است. میزان نور تولیدی بیشتر اگر در ازای توان کمتری صورت گیرد می توان میزان بهره وری بالایی دریافت کرد.


علاوه بر میزان نور دریافتی مناسب هر چه این نور بیشتر شود از حالت نور طبیعی خارج می شود و سبب دید نامناسب و آزار و اذیت چشم به ویژه در محل هایی از جمله محل های درس و تدریس و محل های بیمارستانی می شود. یکی از علت هایی که مورد بررسی باید قرار بگیرد نور خیرگی لامپ است که به علت انعکاس نور در داخل لامپ به وجود می آید اما این میزان نه تنها فقط بستگی به لامپ ندارد بلکه به محیط قرار گیری لامپ ،پس زمینه محل نصب لامپ و محل دید افراد نیز مربوط می شود.


تنوع در لامپ های پنلی در واقع به علت محیط نصب این نوع لامپ ها دارد بطور معمول و بیشتر پنل های سقفی را به شکل مربعی یا مستطیلی دیده ایم و پنل های دایره ای در ابعاد بزرگتر به صورت آویزان و کوچکتر هم توکار و هم روکار مورد استفاده قرار می گیرند. پنل EDGE لایت و بک لایت ها نیز به علت زاویه ی تابش نور که در نوع اول نور از دور پنل وارد و در سطح پنل پخش می شود و دیگری نور از پشت پنل می تابد و در سطح پخش می شود که در در نوع بک لایت می توان در عمق های بسیار زیاد مورد استفاده قرار گیرد. لامپ های سه حالته دورنگ نیز یکی از لامپ ها با تکنولوژی SMD است که در محیط های بدون رطوبت مورد استفاده قرار می گیرد.

https://hedayatgostar.com/%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%BE-%D9%BE%D9%86%D9%84%DB%8C

مهتابی ال ای دی با مهتابی های قدیمی معمولی چه تفاوتی دارد؟

جدیدترین نوع مهتابی ال ای دی

مهتابی ال ای دی یکی از جدید ترین محصولات روشنایی است که در سال های اخیر طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده و بسیاری از افراد این لامپ ها را جایگزین مهتابی های قدیمی و معمولی کرده اند. در ادامه به بررسی تفاوت های بین این دو محصول پرداخته ایم. پس با ما همراه باشید. 

مهتابی های ال ای دی نور بیشتری را تولید کرده و محدوده بزرگتری را روشن می کنند. به طور کلی عملکرد آن ها از مهتابی های قدیمی بهتر است.

دوام و طول عمر مهتابی های ال ای دی نسبت به مدل های معمولی بیشتر است.

مهتابی های ال ای دی انرژی کم تری را مصرف می کنند.

تولید حرارت توسط ال ای دی های مهتابی بسیار کم تر از مهتابی های قدیمی است.

مهتابی های ال ای دی از نظر ظاهری شیک تر و زیباتر از مهتابی های قدیمی هستند و طرح و شکل آن ها نیز تنوع بالاتری دارد.

اگر شما هم قصد دارید تا مهتابی های قدیمی و معمولی خود را تعویض کنید، می توانید برای خرید لامپ های مهتابی ال ای دی به فروشگاه اینترنتی هدایت گستر مراجعه کرده و محصولات دلخواه خود را سفارش دهید. 

کاربرد پروژکتورهای SMD


پروژکتورهای SMD (Surface Mounted Device) به دلیل ویژگی‌های منحصر به‌ فرد خود، کاربردهای متنوعی در زمینه‌های مختلف دارند. بگذارید به طور مفصل به بررسی این کاربردها بپردازیم:


روشنایی فضاهای بزرگ و وسیع

پروژکتورهای SMD با توان بالا، مانند مدل 200 وات، به دلیل تولید شار نوری بسیار زیاد (از حداقل 15000 لومن به بالا)، امکان روشنایی مؤثر و کارآمد فضاهای گسترده همچون فرودگاه‌ها، ترمینال ها، استادیوم ها و سالن های بزرگ را فراهم می‌ کنند. این پروژکتورها با توجه به اینکه لنزدار باشند و بدون لنز می‌توانند زوایای مختلفی از پوشش نور را ایجاد کنند.


صرفه ‌جویی در مصرف انرژی

پروژکتورهای SMD به دلیل بهره وری انرژی بالا (رده A+) و ضریب توان بالا (تا 0.95)، مصرف انرژی الکتریکی را به میزان قابل ‌توجهی کاهش می ‌دهند. این ویژگی آنها را به گزینه ‌ای مناسب برای اجرای پروژه ‌های نورپردازی در مقیاس بزرگ تبدیل می ‌کند و هزینه‌ های برق را به طرز چشمگیری کاهش می ‌دهد.


نصب در محیط ‌های خارجی

برخی از پروژکتورهای SMD و محصولات روشنایی با توجه به ساختار آنها امکان استفاده در محیط‌های متفاوت را دارند، لذا دارای درجه حفاظت IP65 هستند. این درجه حفاظت، این پروژکتورها را در برابر نفوذ گرد و غبار و رطوبت مقاوم می ‌سازد. همچنین دمای کارکرد بهینه آن ‌ها بین -40 تا 60 درجه سانتی‌گراد است که امکان استفاده در محیط ‌های بیرونی با شرایط آب ‌و هوایی سخت را فراهم می‌ کند.


کاربردهای تزئینی و معماری

پروژکتورهای SMD با طراحی کوچک و ابعاد فشرده، امکان ادغام و نصب آسان در فضاهای معماری را دارند. همچنین زاویه نور دهی وسیع و قابلیت کنترل پرتاب نور توسط لنزهای متنوع، این پروژکتورها را برای کاربردهای تزئینی و نماسازی ساختمان ‌ها بسیار مناسب می ‌سازد.


روشنایی مکان ‌های صنعتی

برخی از پروژکتورهای SMD IPدار، به دلیل مقاومت در برابر شرایط محیطی سخت همچون گرد  و غبار و رطوبت، برای استفاده در محیط‌های صنعتی و کارخانجات بسیار مناسب هستند. در مجموع، تنوع ویژگی ‌های پروژکتورهای SMD آن‌ها را به ابزاری کارآمد و چند منظوره در زمینه‌ های مختلف نور پردازی تبدیل کرده است.

https://hedayatgostar.com/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-SMD