قیمت لامپ را از کجا بگیریم؟


منابع رسمی زیادی وجود دارند که شما می توانید قیمت لامپ را به صورت مستقیم از آن ها استعلام بگیرید و از آن مهم تر که اتفاقاً یکی از ساده ترین راه حل ها برای استعلام قیمت لامپ نیز است، مقایسه قیمت لامپ ها به صورت آنلاین در فروشگاه های آنلاین لامپ است. طبیعتاً لامپ نیز مانند هر محصول دیگری در مارکتینگ امروزه، به صورت آنلاین عرضه می گردد و مشتری تنها با چند کلیک ساده می تواند محصول مورد نیاز خود را خریداری نماید. مقایسه قیمت در فروشگاه های آنلاین مختلف، یکی از راحت ترین راه هایی است که شما می توانید برای دریافت قیمت دقیق انواع لامپ به آن ها اعتماد کنید. 


علاوه بر این، کارخانه های تولید لامپ نیز می توانند یکی از بهترین مراجع استعلام قیمت نهایی لامپ باشند. البته لازم است این موضوع را بدانید که به دلایل بسیار زیادی، قیمت لامپ از خود کارخانه بسیار پایین تر از قیمت لامپ در مثلاً یک مغازه جزئی فروشی در مرکز شهر خواهد بود، اما با این حال، لیست قیمت ارائه شده توسط کارخانه ها و حتی همان مغازه جزئی فروشی لامپ در شهر نیز، بر اساس لیست قیمت اصناف ارائه می گردد. 


قیمت خرید لامپ عمده

به هر حال نه تنها برای لامپ، بلکه برای هر محصول دیگری، قیمت خرید عمده، یکی از به صرفه ترین انتخاب ها خواهد بود. قیمت خرید لامپ عمده نیز یکی از بهترین تصمیم هایی است که معمولاً توسط مغازه داران و یا نمایندگی های مجاز برندها و کارخانه های تولید کننده لامپ اجرا می شود. وقتی شما لامپ را به صورت عمده خریداری می کنید، طبیعتاً لیست قیمت لامپ، برای شما بسیار کم تر از زمانی خواهد بود که شما تک تک لامپ را تهیه می کنید. خرید عمده مزیت های بسیار زیادی دارد که پایین بودن قیمت نهایی محصولی مانند لامپ، تنها یکی از این مزیت های تعریف می شود. در کنار این موضوع، تامین سلامت محموله لامپ نیز یکی دیگر از مهم ترین مزیت هایی است که برای خرید عمده این محصول عنوان می گردد. 


با توجه به تمامی مواردی که در پاراگراف های مختلف خدمت شما ذکر شد، حتماً تا اینجا متوجه شده اید که یکی از به صرفه ترین مکان هایی که می توانید لیست قیمت لامپ را از آنجا دریافت کنید، کارخانه ها و نمایندگی هایی هستند که فروش لامپ را به صورت عمده انجام می دهند.  در این شرایطً اگر شما قصد تامین مثلاً لوازم روشنایی و لامپ برای یک مجموعه بزرگ به صورت عمده را دارید، بهتر است که از مبدأ و تامین کننده این نیاز را برطرف سازید، چرا که با یک حساب سرانگشتی متوجه خواهید شد که لیست قیمت خرید لامپ به صورت عمده تا چه اندازه با قیمت جزئی فروش ها تفاوت دارد.

آیا با ساختار لامپ SMD آشنایی دارید ؟


هر لامپ اس ام دی دارای بدنه و درایور یا مدار یکسو کننده و برد ال ای دی  است .پر کاربردترین لامپ اس ام دی SMDمدل ادیسونی (حبابی) است. بهترین بدنه برای لامپ اس ام دی، آلومینیوم است که از نظر مقرون به صرفه بودن و قابل آلیاژ شدن و در دسترس بودن و انعطاف پذیری داشتن حائز اهمیت است اما در برخی بدنه ها از سرامیک و پلاستیک فشرده برای کم شدن انتقال حرارت نیز استفاده می شود و روکش حبابی از پلاستیکی مات ساخته شده است.


 یکی از لامپ های پر استفاده در نماهای ساختمانی پرژکتور های اس ام دی SMD است که مقاومترین نوع محصول نور و روشنایی از نظر نفوذ آب و خاک و غبار که بر حسب کد دورقمی IP اس ام دی می توان توان لامپ ها را سنجید و برحسب آن مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از علت های خراب شدن لامپ اس ام دی، مربوط به مبدل یکسو کننده لامپ اس ام دی است که برق 220 ولت شهری را به برق مستقیم در بازه ی مثبت و منفی 40 مورد استفاده لامپ اس ام دی قرار می دهد.


پاور ال ای دی ها بدون نیاز به تبدیل از ولتاژ 220 ولت شهری استفاده می کند اما به علت مشکلاتی از جمله چشمک زدن چراغ روشنایی و دیگری خراب شدن یک تراشه باعث از کار افتادن این نوع لامپ ها می شود. برد ال ای دی همانند بدنه آن است که از جنس آلومینیوم ،پلاستیک فشرده و یا سرامیک است و بر روی برد، تراشه های اس ام دی SMD به صورت سری و موازی مداری نصب و آلیاژ می شوند. به چیدمان این تراشه ها با توجه به ولتاژ و جریان خروجی در این نوع قرار دهی و بدون پایه بودن این تراشه ها مونتاژ سطحی می گویند.


چرا وجود خمیر سیلیکون در این نوع لامپ ها به ویژه در لامپ های حبابی ضروری است؟ 

وجود دو ورودی مثبت و منفی به جهت تولید نور که در ابعاد بزرگتر این ورودی ها بیشتر می شود باعث تولید گرمای می کند که از این رو به خاطر عدم فضای گردش هوا در این فضا لازم است برای انتقال گرما از خمیر سیلیکون که گرما را به برد آلومینیومی منتقل می کند استفاده شود.


آنچه در مورد تراشه های لامپ SMD باید بدانیم:

تراشه ها در ابعاد و اندازه های متفاوتی بستگی به کاربرد آن تولید و مورد استفاده قرار می گیرند از متداول ترین نوع آن می توان به لامپ های اس ام دی 5050 و 3525 نام برد نام گذاری این نوع لامپ ها بر اساس سایز و نام چیپ و یک عدد چهار رقمی است که در نوع اول SMD5050 در سایز 50 میلی متر و نوع دوم در سایز 35 میلی متر عرض تولید می شود. این تراشه ها دارای ساختاری مسطح هستند و تراشه های لامپ اس ام دی SMD به طور یکنواخت پخش می شود. هر دیود یک مدار جدا و یک آند و کاتد دارد. طیف رنگی تراشه های لامپ های اس ام دی SMD، قرمز ،سبز و آبی است و این تراشه ها می توانند نور خروجی را در هر دیود مورد نظر منتشر کند.

خرید عمده لامپ هالوژن در اصفهان

خرید عمده لامپ هالوژن در اصفهان

خرید عمده هالوژن یکی از راه هایی است که به واسطه آن می توانید هالوژن ها را با قیمت مناسب از عمده فروشان خریداری نمایید. البته در ابتدای محتوا نیز به این موضوع اشاره کرده ایم که هالوژن ها معمولاً به صورت یکجا و تعداد زیاد خریداری می شوند و در این شرایط چه از عمده فروشی و چه از جزئی فروشی، این لامپ ها باید به صورت کلی خریداری شوند. اما خرید عمده از کارخانه های تولید کننده لامپ، نمایندگی های مجاز و سایر تامین کنندگان، همیشه به صرفه تر از خرید از جزئی فروش ها خواهد بود. چرا که معمولاً برای خرده فروش ها، صرفه اقتصادی ندارد که بتوانند انواع لامپ هالوژن سقفی را با قیمت کم و یا قیمت تعریف شده کارخانه به مصرف کننده بفروشند اما برای نمایندگی ها و خود کارخانه ها به صورت مستقیم چنین امکانی فراهم خواهد بود. با توجه به موارد ذکر شده درباره انواع لامپ هالوژن سقفی و ویژگی های این مدل لامپ ها، متوجه شدیم که کاربرد این لامپ ها چقدر گسترده است و در کجاها می تواند مورد استفاده قرار گیرد.


لامپ های هالوژن دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام برای یک محیط مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی، لامپ های هالوژن به دو صورت فرم دار و فرم لس تولید می شوند. لامپ های هالوژن فرم لس یا بدون فرم به عنوان لامپ تو کار استفاده می شوند و به دلیل عدم دارا بودن فرم از قیمت مناسب تری برخوردار هستند. اما لامپ های فرم دار هالوژن، به دلیل دارا بودن فرم از قیمت بالا تری برخوردار هستند. جالب است بدانید فرم لامپ های هالوژن دارای صد ها رنگ و طرح متنوع است که هر کدام بخش کوچکی از قیمت لامپ های هالوژن را به خود اختصاص می دهند.

البته فراموش نکنید که تنها فرم بر روی قیمت لامپ هالوژن یا پنل های سقفی نقش ندارند؛ لامپ های هالوژن دارای دو نوع مدار هستند که تمامی اجزا همچون دیود های نوری بر روی آن ها قرار می گیرند. این مدارها شامل جیوتن و پایه استارتی هستند. لازم به ذکر است لامپ های هالوژن با مدار جیوتن از قیمت بالا تری نسبت به پایه استارتی برخوردار است. همانطور که دربخش قبل به آن اشاره شد، لامپ های هالوژن دارای انواع مختلفی هستند و برای استعلام قیمت هر یک از آن ها نمی توان به فروشگاه های لوازم الکترونیک مراجعه نمود. به همین دلیل پیشنهاد می شود برای استعلام قیمت لامپ هالوژن به صورت دقیق، به وبسایت های معتبر مراجعه نمایید.

لامپ های پنلی ال ای دی چرا مورد استقبال قرار گرفتند ؟

یکی از منابع روشنایی که امروزه به تعداد فراوان در ساختمان ها و بناهای تجاری ،سازمانی به ویژه در منازل بزرگ دیده می شود لامپ های پنلی هستند. لامپ های پنلی به علت ایجاد محیطی طبیعی با نور طبیعی، طول عمر طولانی، تنوع داشتن در رنگ به ویژه کیفیت نور و اتصال راحت با نرم افزارهای متعدد از ویژگی های بارز این نوع لامپ ها است. تراشه های متعدد در لامپ های پنلی ال ای دی کیفیت نور منتشر شده را بر همراه داشته است و پنل ها بر اساس سایز و جنس قیمت های مختلفی دارند.


انرژی مصرف شده در این لامپ ها بسیار کمتر از منابعی از جمله فلورئورسنت بوده است. بازدهی بالا و طول عمر مناسب این منابع روشنایی را به بهترین گزینه برای استفاده در بیشتر محیط ها تبدیل کرده است. یکی از مهمترین نکات لامپ پنلی، نور مطلوب بدون داشتن اشعه مضر است و حتی بهتر است بدانید در چرخه روند تولید این لامپ ها بدون تولید آلودگی انجام می گیرد و امکان بازیافت تمامی قطعات که می تواند صرفه اقتصادی داشته باشد را نیز دارد. 


خصوصیات لامپ های پنلی چیست؟

بطور کلی بدنه قاب لامپ های پنلی از جنس آلومینیوم بوده است که علاوه بر سبک بودن مانع هدر رفتن نور می شوند که لایه های داخلی متشکل از چیپ های ال ای دی، دیفیوزر و صفحه هدایت دهنده نور که با تاباندن نور بر روی دیفیوزر امکان پخش نور بصورت یکنواخت را بر عهده دارد.هیت سینک نیز از تجهیزات ضروری برای ایمنی این پنل حساب می شود. چیپ های ال ای دی مورد استفاده در لامپ های پنلی از جنس آلومینیوم، گالیوم و آرسنید هستند و ناخالصی اضافه شده به جهت تولید الکترون آزاد و افزایش دادن مواد نیمه هادی مورد استفاده قرار می گیرد برای تعیین رنگ چیپ نیازی به فیلتر نیست اما به طور کلی این چیپ ها رنگ سفید تولید می کنند. لامپ های پنلی  بسته به کیفیت مواد مورد استفاده از 15 هزار ساعت شروع و به طور متوسط عمری در حدود 60 هزار ساعت دارند که نسبت به لامپ های رشته ای معمولی 60 واتی در حدود 1500 ساعت و لامپ های فلوئورسنت کم مصرف در حدود 15 هزار ساعت خواهد بود. 

عوامل موثر بر قیمت لامپ ال ای دی کدامند؟

عوامل موثر بر قیمت لامپ ال ای دی کوچک می توانند بسیار گسترده و متنوع باشند. کما اینکه لامپ های ال ای دی مانند سایر لامپ ها قیمت معینی ندارد و بر اثر عواملی مختلف قیمت این محصول، بالا و پایین می شود. از جمله مهم ترین عواملی که می توانند به صورت مستقیم و غیر مستقیم بر روی قیمت لامپ ال ای دی کوچک تاثیر بگذارند، می توانیم به موارد زیر اشاره نماییم : 

  • قیمت خریدار و نمایندگی لامپ های ال ای دی 
  • نوع و مدل لامپ های ال ای دی
  • اندازه و ابعاد لامپ های ال ای دی 
  • برند سازنده لامپ
  • نوع بسته بندی لامپ های ال ای دی 
  • استایل فیزیکی لامپ
  • و ...

در نهایت باید خدمت تان عرض کنیم که قیمت لامپ ال ای دی کوچک، به مراتب از لامپ های معمولی بالاتر است. اما چیزی که برای مصرف کننده اهمیت دارد، کیفیت و مقاومت بالا و پایین بودن مصرف انرژی این مدل لامپ ها است. 


مزایای استفاده از لامپ ال ای دی کوچک

یکی از برترین مزایای استفاده از لامپ های ال ای دی کوچک، کاهش انرژی است. همانطور که در بخش قبل به آن اشاره شد، لامپ های ال ای دی به دلیل نیاز به ولتاژ و شدت جریان بسیار پایین، مصرف برق بسیار کمی دارند و قادر هستند با برق بسیار کمی مدت ها روشن بمانند. کم مصرف بودن لامپ های ال ای دی کوچک سبب افزایش چند برابری طول عمر آن ها شده است. به همین دلیل، پیشنهاد می شود برای روشنایی محیط از این نوع لامپ ها استفاده نمایید.


یکی دیگر از مزایای استفاده از لامپ ال ای دی کوچک، مقاومت بسیار پایین در هنگام روشن شدن است. لامپ های پر مصرف بزرگ و کوچک، در هنگام روشن شدن مقاومت بسیار زیادی را از خود نشان می دهند و یک جرقه کوچک تولید می نمایند؛ به همین دلیل، در برخی از مواقع جرقه کوچک تولید شده بر اثر روشن شدن لامپ های پر مصرف، تبدیل به یک صانحه بسیار بزرگ شده است. اما لامپ های ال ای دی کوچک در هنگام روشن شدن هیچ گونه جرقه ای تولید نمی کنند و حتی در زمانی که درون یک محیط با گاز های قابل اشتعال پر شده است، با روشن نمودن لامپ های ال ای دی هیچ گونه خطری ایجاد نمی گردد.