کاربردهای لامپ کم مصرف

کاربردهای لامپ کم مصرف (کاربردهای خانگی، اداری و صنعتی)

اگر لامپ را متناسب با فضا انتخاب نکنید، ناچار هستید هزینه بالایی را بابت مصرف انرژی بپردازید. هنگامی که لامپ را متناسب با نیازتان و محل نصب آن انتخاب کرده باشید، هزینه‌ای که به عنوان قیمت لامپ کم مصرف پرداخت می‌کنید، بهینه خواهد بود.


ساختمان‌های مسکونی و اتاق های داخلی منازل

در خانه های مسکونی نیاز به نورهای شدید و قوی وجود ندارد. لامپ‌هایی با توان 5 تا 15 وات که دارای لومن 400 تا 1100 هستند، انتخابی مناسب برای فضاهای داخلی خانه به شمار می‌روند. برای راهروها، حمام یا اتاق خواب می‌توانید از لامپ‌هایی با دمای رنگی گرم استفاده کنید. برای فضاهایی مانند آشپزخانه که در آن کار می‌کنید، لامپ‌هایی با دمای رنگی خنثی مناسب خواهند بود.


مراکز آموزشی، بیمارستان‌ها، مراکز تجاری و فروشگاه‌ها

در مراکز آموزشی و بیمارستان‌ها اتاق‌هایی برای استراحت در نظر گرفته می‌شوند. این اتاق‌ها به لامپ‌هایی با دمای گرم و لومن پایین نیاز دارند. در مقابل اتاق‌هایی هستند که در آموزشگاه‌ها برای یادگیری و در بیمارستان‌ها برای جراحی استفاده می‌شوند. برای این اتاق‌ها باید از لامپ‌هایی با توان زیاد، لومن بالا و دمای رنگ سرد استفاده شود.

در مراکز خرید و فروشگاه‌ها نیاز به نور زیاد و مداوم وجود دارد. لامپ‌های پر توان، لومن بالا و دمای رنگ سرد برای این مراکز مناسب هستند. به طور معمول قیمت لامپ کم مصرف با این ویژگی‌ها، بالاتر از دیگر لامپ‌های LED خواهد بود؛ اما خرید آنها منجر به کاهش مصرف انرژی می‌شود. از طرف دیگر، لامپ‌های پر توان طول عمر بالاتری دارند و برای مدت طولانی قابل استفاده خواهند بود.


فضاهای هنری، نمایشگاه‌ها و سالن‌های نمایشی

در فضاهای هنری نور محیط باید ملایم و ضعیف انتخاب شود تا توجه روی اثر یا کار هنری باشد. در کنار نور کم فضا، باید لامپ‌هایی برای مشخص و واضح نشان دادن موضوع هنری انتخاب شوند. به طور معمول برای فضاهای هنری از لامپ‌های کم توان استفاده می‌شود تا نور محیط کم باشد. سپس برای مشخص شدن موضوع مورد نظر، لامپ‌های هالوژنی انتخاب می‌شوند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد