لامپ های پنلی ال ای دی چرا مورد استقبال قرار گرفتند ؟

یکی از منابع روشنایی که امروزه به تعداد فراوان در ساختمان ها و بناهای تجاری ،سازمانی به ویژه در منازل بزرگ دیده می شود لامپ های پنلی هستند. لامپ های پنلی به علت ایجاد محیطی طبیعی با نور طبیعی، طول عمر طولانی، تنوع داشتن در رنگ به ویژه کیفیت نور و اتصال راحت با نرم افزارهای متعدد از ویژگی های بارز این نوع لامپ ها است. تراشه های متعدد در لامپ های پنلی ال ای دی کیفیت نور منتشر شده را بر همراه داشته است و پنل ها بر اساس سایز و جنس قیمت های مختلفی دارند.


انرژی مصرف شده در این لامپ ها بسیار کمتر از منابعی از جمله فلورئورسنت بوده است. بازدهی بالا و طول عمر مناسب این منابع روشنایی را به بهترین گزینه برای استفاده در بیشتر محیط ها تبدیل کرده است. یکی از مهمترین نکات لامپ پنلی، نور مطلوب بدون داشتن اشعه مضر است و حتی بهتر است بدانید در چرخه روند تولید این لامپ ها بدون تولید آلودگی انجام می گیرد و امکان بازیافت تمامی قطعات که می تواند صرفه اقتصادی داشته باشد را نیز دارد. 


خصوصیات لامپ های پنلی چیست؟

بطور کلی بدنه قاب لامپ های پنلی از جنس آلومینیوم بوده است که علاوه بر سبک بودن مانع هدر رفتن نور می شوند که لایه های داخلی متشکل از چیپ های ال ای دی، دیفیوزر و صفحه هدایت دهنده نور که با تاباندن نور بر روی دیفیوزر امکان پخش نور بصورت یکنواخت را بر عهده دارد.هیت سینک نیز از تجهیزات ضروری برای ایمنی این پنل حساب می شود. چیپ های ال ای دی مورد استفاده در لامپ های پنلی از جنس آلومینیوم، گالیوم و آرسنید هستند و ناخالصی اضافه شده به جهت تولید الکترون آزاد و افزایش دادن مواد نیمه هادی مورد استفاده قرار می گیرد برای تعیین رنگ چیپ نیازی به فیلتر نیست اما به طور کلی این چیپ ها رنگ سفید تولید می کنند. لامپ های پنلی  بسته به کیفیت مواد مورد استفاده از 15 هزار ساعت شروع و به طور متوسط عمری در حدود 60 هزار ساعت دارند که نسبت به لامپ های رشته ای معمولی 60 واتی در حدود 1500 ساعت و لامپ های فلوئورسنت کم مصرف در حدود 15 هزار ساعت خواهد بود. 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد